Walk the Talk …

integrityAt have levet ti år i kernefamilie, med to børn og mand, til i halvandet år, at være enlig mor med to børn, og til nu at blive en sammenbragt familie, med fire mindre børn og to eksér, der vitterligt fungerer og føles, som succes for os alle … har lært mig så meget ydmyghed, styrke og indsigter, som intet selvudviklingskursus/uddannelse eller alverdens bøger, nogensinde ville have kunnet givet mig.

 

Og jeg begynder i sandhed, at kunne føle mig som et bevidst menneske, der “walks the talks”.

 

Det er ved at leve vores liv, som netop er at gå højt og gå lavt, falde og slå sig og til at føle sig, som toppen af poppen, at vi opnår alt det, vi i virkeligheden ønsker os; Det er DET, der er kærligheden, for det er kun sådan, at vi kan blive bevidste om den og opdage, hvad den helt reelt, betyder for os.

 

Vores ydre verden afspejler vores indre, og når vi ikke er tilfredse med, hvad vi ser udenfor, uanset om det er privat i vores egne gemakker, eller noget der sker globalt, så kan vi kun se indad, hvis vi virkelig vil ændre noget.

 

Vi kan ikke skabe fred og kærlighed, hvis vi ikke sørger for at prioritere det dagligt, fra vi står op, til vi går i seng.

 

Hvis vi ikke føler os som varme, venlige og medfølende forældre, venner og medmennesker, kan vi umuligt nogensinde skabe en anden verden, grundlagt på andet, end hvad vi føler mest, indeni.

 

Så hver eneste gang, at vi dømmer andre, dømmer vi også os selv, og vores verden. Og ja, det er pisse ego – irriterende, at vi ikke kan bruge andres våben og metoder, til også at tiltvinge os magt og kontrol og fjerne alt, hvad vi ikke kan lide, men vi kan ikke skabe mere kærlighed, ved at gøre det modsatte …

 

Jeg har altid lært mine børn, at lyset er mørket overlegent, kærlighed er tusind gange kraftigere end frygt, og jeg har ladet dem fysisk opleve, hvordan et mørkt rum kun kan blive optændt af lys, aldrig omvendt.

 

Ønsker du en verden med fred? Så start med at skabe fred i dig.

 

Dernæst i din relation med dine nærmeste, dernæst i din relation, med dine kollegaer og bekendte og dernæst de fremmede, du interagerer med, hver dag.

 

Det er ikke nemt, men det er ægte og den eneste succes, du nogensinde rigtig vil kunne opnå i dit liv. Også når det en dag, er blevet til den sidste tid, og du gerne vil kunne tænke tilbage på, om du gjorde en forskel for andre og din verden.

 

Til det, vil det klart blive et klart ja.

 

 

– Cecilia