Styrken findes først i beslutningen

 

 

Et menneskes styrke er ikke store muskler eller at have en god psykisk robusthed. Den handler om, hvorvidt vi er i stand til at tage de beslutninger, det kræves, for at følge vores vej. Uanset om det er at træne sin krop eller sit sind.

Hvis vi venter på, at vi skal være stærke, FØR vi begynder at træne eller tør håndtere svære, nødvendige, udfordringer, så bliver vi aldrig ægte, stærke mennesker, for det er ikke her, den reelle styrke bor. Den bor i beslutningen, der først skal tages.

Når vi har taget beslutningen og forfulgt den, vil andre også kunne se os som stærke, men den egentlige styrke var, da vi tog et stærkt valg for os selv, FØR vi følte os stærke. Dette ser jeg, som et menneskes ægte styrke, uanset om man er mand eller kvinde, pige eller dreng.

Tillykke til alle de stærke mænd, der er derude og til alle de stærke drenge, der en dag vil blive til mænd. Samt til alle de stærke kvinder og piger, der lever sammen med deres drenge og mænd, og hver eneste dag stærkt insisterer på at elske dem, så godt de kan.