Selvværdet vokser i den indre, kærlige have

Mit liv hænger fuldstændig sammen, i den smukkeste overenskomst. En sandhed jeg har kendt, fra jeg var 13 år gammel. Men jeg havde ikke forbindelse til min indre nøgle, så jeg også levede det, til min (og mine omgivelsers) fordel.

Jeg tror, at årsagen til at de fleste mennesker stadig kæmper for at lære og forstå, hvordan at leve i overensstemmelse mellem det indre og ydre, er at vores hjerne hele tiden kigger efter det svære, det problemfyldte, det, der skal løses.

Men der ikke noget, der skal løses. Og det er overhovedet ikke svært, kompliceret eller uoverskueligt. Muligheden er altid hos os.

Se i spejlet. Så ser du den. I de to smukke, strålende øjne, der kigger tilbage på dig.

Min hjerne kan godt lide at udtænke en masse sammenhænge, starte et sted, havne et andet sted og slutteligt, binde det hele sammen. Uanset om jeg tegner, skriver, laver mad, tænker eller what ever. Så er jeg glad og godt stimuleret!

Og når der et problem i mit liv, så søger min hjerne efter, at der er et eller andet, der skal løses i mit liv. Noget inde i mig, der bare liiige mangler, at komme på plads, for at jeg kan blive endnu mere fri og ændre mine omgivelser til at blive endnu bedre.
Læs hele blogindlægget. »