Nu er jeg klar til at hjælpe!

Ude på mit køleskab, hænger der en seddel, hvorpå jeg skrev for en uges tid siden, hvordan det føltes at udvikle mit firma i den retning, som jeg så længe, har vidst, jeg skulle. Så jeg ikke glemmer det, fordi det var en vigtig indsigt for mig og for dig og for de børn, som jeg ønsker at hjælpe til selv at kunne konfrontere frygt og i stedet tage springet ud og gøre krav på sig selv – uden at vide, om der nu er noget, der holder og støtter og elsker os.

Jeg havde selv længe siddet fast. Og jeg kunne ikke se, hvordan jeg skulle kunne noget andet, og det var meget frustrerende. Og jeg var rigtig bange for det ukendte.

Men da jeg i stedet begyndte at åbne mig op over for nye oplevelser, andre steder i mit liv, dukkede hjælpen så op. Igennem to dejlige mænd, hvor den ene ikke varede meget længere end et stjerneskud i mit liv, så var han væk igen, efter at jeg var blevet rykket i min energi. Og den anden mand fylder meget i mit liv, og han hjalp mig praktisk og kærligt i gang. Fordi både han og jeg kunne se, at det var nødvendigt og tid til det.

Og som der står på den seddel på køleskabet, så føltes denne udvikling af virksomheden, med nye sessioner og produkter, som endnu en fødsel, udover de to, jeg allerede har klaret af mine børn.

Jeg blev nødt til at håndtere det stædige, skrigende barn med korslagte arme, der var en del af mig, og som sagde, at det var alt for skræmmende, at begive sig ud på dybt vand, når alt nu havde været så trygt, indtil nu.
Læs hele blogindlægget. »