Min favorit, Numero Uno!

Til og med d. 18 oktober, giver jeg meditationen “Kærlighed i min familie” gratis med, når du køber en plakat!

Meditationen har værdi af 125 kr.,men jeg printer den ud til dig og vedlægger den sammen med den højt bevidste plakat, som du bestiller her.

En smuk plakat på væggen, som hver dag husker dig og dit barn på at fortælle sig selv kærlige og tillidsfulde bekræftelser, for 299 kr. En investering for Livet i dit barns barndom og for dit indre barn.


FÅR DU HUSKET DIT BARN PÅ DAGLIGE, SELVKÆRLIGE BEKRÆFTELSER?

Fordi du ønsker, at det er dem, der skal fylde i barnets bevidsthed, mens det vokser op, til at få et godt og stærkt selvværd, tillid til sine egne evner og tillid til, at Jorden er et kærligt og godt sted at leve?

Jeg bruger sedler, bøger og mine designede plakater til DAGLIGT, at træne mit sind i at være selvkærligt og tiltrække mig de ting i Livet, som gør mig glad og taknemmelig. Og sammen med mine børn, bruger jeg i overvejende grad plakaterne, da de appellerer til børnene, og giver dem lyst til at sige de positive og selvopfyldende bekræftelser.

Det er en leg at gøre, de dage, hvor de i forvejen har energi og er i godt humør. Men der er altså også mange morgener og aftener, hvor de er trætte, kede af det og sure, og så er både min mand og jeg så taknemmelige for, at vi ikke behøver skulle bruge en masse unødige kræfter i hverdagen på, at hjælpe børnene til at ændre deres tanker, i NUET. Som er det skift, der nødvendigvis skal til, for at de får det bedre. Og det er netop, når de ikke har det optimalt, at det er allermest presserende, at de finder en nem tilgang til, at ændre deres energi.
Læs hele blogindlægget. »