Luk LYSET ind i livet

For et stykke tid siden, sad jeg med min fem-årige dreng Mikkel ude i haven, og Solen skinnede dejligt på os. Jeg taler om den dejlige sol, som giver varme og lys til os, og bliver forbløffet over Mikkels svar, da han beklager sig over, at Solen altid følger efter ham.

Jeg vidste, at her var der ikke tale om den fysiske sol, som skinnede på himmelen, men det lys, som er i os. Og jeg fik et indre billede af, at der er lys, som følger efter os. Jo mere åbne vi er for det lys i vores liv, jo kraftigere er lyset.

Jeg talte derpå med Mikkel om, at det lys var en gave til ham. At det er kærlighed, som hjælper ham og give ham så meget dejligt i hans liv. Men han så sur ud og gad bare ikke, at det lys altid fulgte efter ham.

Forleden havde jeg så en drøm. Hvor der var det smukkeste, hvide og lysrosa lys, som fulgte efter mig og ville indhylle mig. Og jeg vågnede brat, og så, at Mikkel lå ved siden af mig. Jeg følte mig fuldstændig fyldt op af kærlighed til ham. Og undrede mig over, at Solen badede hele rummet i varmt, gult lys, selvom det knap var morgen, og jeg havde aldrig set så meget lys i soveværelset før.
Læs hele blogindlægget. »