Lederskabet for barnet – der er to måder …

Lederskabet i en familie eller for børn generelt, kan ske på to niveauer! Vi kan være en leder fra sindet, som tror på, at vi skal være bestemte og autoritære, for at vise vores børn, at det er os, der er lederen – og vores børn vil kigge på os og tænke, hvad har mor eller far gang i? Jeg forstår det ikke, og det føles usikkert. Men jeg er et barn, og jeg må lære af den voksne, uanset hvad jeg selv føler.

Eller vi kan være en leder ved, at vi følger vores intuition og er åbne for de vejledninger, som kommer fra vores højere selv. En leder, som ikke har brug for at være en leder, men naturligt bliver det, fordi han eller hun følger lyset i sig. Og derfor kender til lyset i barnet og på denne måde, skaber og åbner et rum til, at barnet trygt kan vise sit eget lys og lytte til sit højere selv.

Verdenen har brug for, at vi begynder at forstå denne måde, at være forældre på, og at være børnenes ledere på. Det er et skift, som vil transformere alt, hvad vi hidtil har troet på, om os selv og om børn. Det er kærlighed, i sin højeste form.