Intuitionen betyder alverden

Jeg blev i sidste uge interviewet i, hvordan jeg bruger min intuition, til en dejlig kvindes masterprojekt i forbindelse med sin NLP-uddannelse. Det var med udgangspunktet i, at hun selv ønsker at blive virkelig god til at lytte til og stå ved sig selv og sin intuition.

Jeg har ikke før tænkt over, at jeg skulle være ekstra god til at bruge min intuition, men igennem vores samtale og hendes 19 spørgsmål, opdagede jeg, hvor ekstremt dedikeret jeg er til, altid at mærke efter i min krop, for at blive klar over, hvad der er rigtigt og sandt for mig;

Det skal føles meningsfuldt, før jeg synes, at jeg kan handle konstruktivt på noget. Hvilket har haft givet en del udfordringer, i et samfund der opdrager til, at man BØR gøre og handle, uanset hvordan det føles, og som regel for andres skyld, frem for at man KAN vælge at gøre det, hvis det føles rigtigt og giver god mening – for dig selv, først og fremmest.

Har jeg ønsker, så lader jeg også intuitionen guide mig til, hvordan det kan opfyldes, uanset om det er små eller store ønsker. Og har jeg ingen anelse om, hvilket valg, jeg skal tage, eller hvordan jeg skal kommunikere i en relation, så lader jeg det helst ligge, indtil der er større klarhed.

Det er langt mere komplekst, end hvad jeg lige beskriver her, men fordi det åbenbart er så stor en del af mig og mit “talent”, så har jeg fået skabt mit liv til, at det passer nærmest 100 % overens med, at jeg kan leve fra min intuition.

Siden interviewet, er jeg også blevet klar over, at jeg lytter ikke til min intuition, som hvis den hviskede noget til mig, i mit øre … Jeg MÆRKER min intuition, eller lytter til den, igennem hele min krop. Føles det, som en dyb ro eller som en advarsel, til mig.

Hvilket giver ualmindelig god mening, for hvis vi tror, at vi skal lytte til “noget”, i vores øre eller inde i hovedet, er det som regel bare vores tanker, der dukker op, lige som de hele tiden, gør. Og dem kan vi sjældent stole på, som vores intuition – men når vi i stedet for mærker efter, så kan vores følelser langt lettere blive akkompagneret af de beskeder, som vi egentlig ønsker, at vide.

Vi får beskeder fra vores indre bevidsthed/intuition/sjælen, eller hvad vi nu kalder det, hele tiden, hvis vi gider give os selv og det, vi føler, den opmærksomhed og anerkendelse, vi fortjener. Der skal bare skabes en kontakt og intentionen om, at du ønsker at have et godt og stærkt forhold til dit indre, og som Tony Robbins siger, har du ikke minimum 10 minutter til det, om dagen, ja så har du intet liv …

10 minutters meditation i stilhed, bare lyt til din vejrtrækning, hver dag. Så begynder du at kunne høre dig selv ordentligt.