Hvad vil kærligheden gøre?

 

 

I alle de kroge, steder og kasser, hvor din skygge gemmer sig, vil der ikke være kærlighed til din familie.

Hver eneste gang, at dit barn eller partner møder et sted i dig, hvor skyggen bor, er der mangel på kærlighed.
De vil ikke kunne føle din kærlighed, fordi den eksisterer heller ikke til dig selv.

Hvor skyggen bor, er der koldt, frygtsomt og mørkt, og dine elskede vil altid kun kunne opleve din manglende kærlighed på disse områder i dig og dit liv. Det påvirker selvfølgelig jeres relation, og gør den mindre kærlig, end hvad der er muligt for jer.

Når vi forvandler de kolde, mørke steder i os og rydder op, så lyset og trivsel kan komme til, vil dem vi elsker, også kunne mærke det og kærligheden i relationen er automatisk vokset. Men det er kun os selv, der kan gøre arbejdet.

Når vi forventer at andre skal kunne mærke vores kærlighed, hvor den ikke er, er vi ikke sandfærdige overfor hverken os selv eller dem.

Kærligheden siger altid sandheden, også om, hvor den ikke kan leve og trives.

Fortæller dit barn eller din elskede dig, at der er områder, hvor de ikke kan mærke din kærlighed, så er det dine vigtige ledetråde til, hvor du har brug for at lukke kærligheden ind.

Vi kan altid spørge os selv, hvad ville kærligheden gøre?

Vi kan helt sikkert forvente, at vi vil få det komplet modsatte svar af, hvad skyggen indtil nu, har ledt os til at gøre. Men kærligheden kan kun komme, når vi er sandfærdige, lytter og så gør, hvad den ville gøre.