Engle i børnenes liv

 

 

Jeg fik disse englekort af min dejlige veninde i fødselsdagsgave, men de blev kort tid efter pakket ned i en flyttekasse, da vi skulle flytte i hus. Min kæreste kom så med dem for nyligt, da han havde fundet dem, og vi har siden brugt dem med børnene, hver aften ved sengetid, til at falde i søvn på, og hver morgen, til at have til sin dag.

Det rører så meget i os, også forundring, at se hvordan børnene helt åbent tager kortene til sig og siger både sine egne og hinandens bekræftelser højt. I alderen, 6-13 år. Og hvor stolte og glade de kan tale om deres kort i løbet af dagen, når det ofte passer ind i en situation eller snak.

Alle børn er spirituelle børn, men hvis vi ikke har det spirituelle i deres liv, så kan de nemt glemme det med tiden. For måske først at finde den dimension igen, når deres hjerte savner det så meget, at de bliver ledt til at huske det, eller måske aldrig finder tilbage igen.

For mig, er vores spiritualitet lige så vigtig, som alle andre faktorer for et liv i balance og trivsel. Og jeg elsker disse kort, til at supplere det åndelige aspekt i deres barndom og se, hvor glade de er for at mærke, at der altid er kærlighed til dem, også fra deres engle.