En legendarisk skilsmisse – min!

I løbet af de sidste tre måneder, er mit liv kommet til at se noget anderledes ud. Jeg er ikke længere gift med min kære ven Søren og jeg bor ikke længere på landet, men er flyttet i en skøn, lys lejlighed, i byens centrum. Og det hele er sket, fordi mine ønsker ændrede sig og fordi Sørens ønsker, ændrede sig.

Og det er gået så hurtigt, at jeg stadig kan sidde og tænke, “Hvordan skete det lige?”Wow, hvor er jeg en fantastisk skaber, at kunne manifestere alt dette, på denne gode måde, som det er blevet, og så hurtigt, at jeg stadig kan mærke energien blafre på min hud.”

Jeg er endnu ikke klar til at dele nærmere omstændigheder, men jeg ved, at det kommer jeg til en dag. Jeg kommer til at kunne inspirere og løfte enhver skilsmisse og måske endda kunne give det et andet navn, da ordet “skilsmisse” i denne sammenhæng, aldrig har passet.

Da jeg for et par måneder siden sad med Søren, og vi aftalte, at det var dette skridt, vi nu ville tage sammen, fik jeg overskriften i hovedet, ” En legendarisk skilsmisse”. Og jeg delte det med ham og sagde, at det var sådan, det skulle være, sådan, det ville blive. Og det kan jeg i sandhed sige, at det også er.

Vi deler kærlighed med hinanden, som vi har gjort det de sidste mange år, men fordi det er den gode venne-kærlighed, vi har til hinanden, måtte vi også uundgåeligt sige farvel til hinanden som par, da vi blev klar over, at det var sådan, det hang sammen for os. Vores elskede børn har fået det godt i deres skole, der kom ro på derhjemme, og derfor kunne jeg mærke mig selv, efter i flere år, primært kun har mærket mine børn og deres behov. Jeg glemte at fokusere på min egen indre tilstand og velvære.
Læs hele blogindlægget. »