Sådan vil dit barn kunne føle sig dybt elsket af dig!

Jeg er dybt taknemmelig for hver eneste gang, jeg får et større kendskab til mig selv, til mine børn, om mine nære relationer og resten af verdens befolkning. Hver gang, jeg får mulighed for at kunne se endnu mere nuanceret på mine omgivelser og på mig selv, når jeg får en større forståelse, større medfølelse og flere muligheder, for positiv handlekraft. Og jeg er nu blevet endnu bedre klædt på som mor, med bevidstheden om, at vi alle har vores helt eget foretrukne kærlighedssprog, som jeg vil bruge i samværet med mine børn, fra nu af og resten af mit liv, kan jeg godt fortælle!

Jeg var for nyligt til foredrag med en meget seriøs og ligeså meget, morsom mand, som virkelig har på hjerte, at give børn og unge en anden bevidsthed i deres opvækst. Han hedder Nikolaj Moltke-Leth, og jeg kan anbefale hans hjemmeside her, hvis du har en teenager. Han laver bl.a. camps og har også startet en ny efterskole op, som fokuserer på, at give unge mennesker et stort selvværd og at tage ansvar for sit liv. I like!!!

I løbet af foredraget, tog han de 5 kærlighedssprog op, som den amerikanske mand, Dr. Gary Chapman, har forsket i og defineret, til stor glæde for os, som ønsker at kunne give sin kærlighed mere bevidst og klart, så kærlighedens energi lander lige i hjertet på vores kære, og vi kan få fantastiske kærlighedsforhold med hinanden.  Jeg havde godt nok hørt om kærlighedssproget før, men jeg forstod først nu, hvor vigtigt det er for mig og min familie, at tage det fuldkommen seriøst, og ikke som en gimmick, jeg nok nærmere gjorde før.

(Så kan man se, hvor vigtigt det er,
Læs hele blogindlægget. »