Din ørken eller din oase?

 

 

 

Hvis vi ikke dybest inde føler, at vi er gode nok, som vi er, så bliver vi ved med at sidde fast i den ørken, som vi engang har troet på, at vi var værdige til. Uden at opdage, at vi selv har et valg og en kraft til, at vi kan flytte os ud af ørkenen og påbegynde vores søgning efter den oase, hvor vores sjæl hører til.

Alle dine svar, er inde i dig. Både dem om, hvad der ikke føles rart og sandt for dig og dem, som du skal bruge til at flytte dig videre. Det er ikke farligt at udvikle sig, det er kun vores ego, der prøver at holde os “på plads” der, hvor vi engang er blevet sat af mennesker, der ikke vidste bedre og mere kærligt.

Vi behøver ikke at blive i ørkenen, for der kommer ikke længere nogen og prøver at dirigere vores liv og hvem vi må være. Vi bestemmer selv. Og hvis vi ikke er helt klar til at unde os en smuk og fredfyldt oase endnu, så kan vi flytte os, for vores børns skyld. De vil elske os for det og det vil vi også selv komme til at gøre.

Livet skabes med bagudbetalt konsekvens, så der findes kun lige Nu. Det sårede ego vil altid kun skabe en ørken, mens vores sande selv, altid lever og ånder i vores oase.

Hvordan er din ørken og hvordan er din oase? Hvor findes de henne og hvordan ser de ud? Mediter på det og skriv det ned. Så vil du fremover bedre kunne mærke og vide, hvilke af dine valg, der fører til din oase.