Det er min fødselsdag – og jeg holder den med min eksmand og børn

For et år siden, da jeg havde fødselsdag, var jeg med min familie i Rom. Min eksmand og jeg vidste nok godt inderst inde, at det ville blive den sidste tur, vi havde sammen, som gift med hinanden og samboende forældre for Karoline og Mikkel. Og der gik også kun et halvt år, så var det en realitet.

Men jeg vågnede igår morges på min fødselsdag, og børnene er her og putter på hver side i sengen. Min eksmand kommer tidligt, og laver morgenmad til mig, sammen med børnene. Vi tager på legepladsen og nyder solen på bænken, taler og ser sammen på, at børnene leger. Karoline og Mikkel får så en pause fra deres forældre og spiller ipads i sengen, mens vi to voksne sidder nede på fortovscafeen og drikker kaffe og mojito. Og dernæst flader ud til netflix i sofaen, inden der er god middag med bøffer, som han har taget med til mig og os. Samt en god flaske rødvin.

Da vi trådte ned på gågaden, der hvor jeg bor, Solen skinnede, der sad mange mennesker udenfor cafeen, og vi skulle på legepladsen, sagde Karoline, at hun syntes, det var som at være i Rom igen. Der er rigtig meget der har ændret sig på det år, mit liv ser fuldkommen anderledes ud, og så er der alligevel noget, der bare består. Og til efteråret rejser vi alle fire i tre uger til Spanien i autocamper. Vi er stadig en familie, men har valgt at ændre nogle regler for, hvordan vi bedst kan være det. Og behøver jeg at sige, at jeg havde den skønneste fødselsdag!

 

– Cecilia