Derfor skal du stoppe brokkeriet

Aahh – Life is good!

Vi holder ferie, og jeg lader mig selv op, efter en fantastisk sommerlejr i sidste uge, i selskab med 932 andre voksne og børn.

Min stemme har næsten ingen kraft og min krop er træt, men alt er godt. Det er min grundfølelse, som er en konstant underliggende energi, uanset hvilke udfordringer der ellers kan være.

Som for tiden, hvor vi står over for en meget stor beslutning, som vil påvirke især min og børnenes hverdag og liv. Men vi ser masser af muligheder og gaver til os, selvom meget bliver vendt op og ned. Og vi ved, at vi har tiltrukket os disse muligheder, selvom vi ikke vidste, i hvilken form, de ville komme. Den kontrol har vi ikke som mennesker, men vi kan altid vælge at tro på, at universet elsker, støtter og hjælper os, 24/7.

 

Se filmen inden den sker …

Jeg bruger visualisering hver dag, det er blevet en helt naturlig måde at skabe mit liv på. Og det uanset om det er større og vigtige begivenheder, jeg bruger min skaberkraft på, eller om det er de små, og mere ubetydelige. Dem der bliver kaldt for “parkeringspladser”, i filmen “The Secret”.
Læs hele blogindlægget. »