Derfor skal du lade være med at bekymre dig

Det føles næsten naturligt at bekymre os for vores børn, når de kommer ud for ubehagelige oplevelser i deres liv, eller har svært ved noget. Men vores bekymringer hjælper ikke vores barn, tværtimod. Hver gang vi bekymrer os over noget, så sætter vi vores egen vibration ned og kan ikke længere føle glæde og flow, som er vores naturlige tilstand, ligesom det er for vores barn. Så den bedste måde, vi kan hjælpe barnet på er, hvis vi så vidt muligt stopper bekymringerne i at køre af sted med os.

Så vi i stedet for kan være den katalysator og vibration, som barnet har brug for, til at kunne blive i sin egen glæde og indre tilstand af flow. Uanset hvordan livets omstændigheder nu ser ud. Vores ydre virkelighed er et spejlbillede af vores indre virkelighed. Og derfor er det så vigtigt, i forhold til hvad vi skaber i vores fremtid, at fokusere på, hvordan vi har det inden i, lige præcis her i Nuet.

Men det er let at komme til at bekymre sig, hver gang vi ikke kan styre og kontrollere verdenen omkring os. Både når det gælder os selv og de mennesker, vi elsker.

Når vi føler, at det mere er omgivelserne der skubber os rundt, end at vi selv har fodfæstet og kan styre det i det tempo, som ikke gør os bange og usikre. Men sådan fungerer udvikling ikke. Udvikling er netop, når vi bliver skubbet til, nogle gange helt ud over kanten, hvor vi i den grad får søsat nogle nye erfaringer og præferencer i forhold til, hvad vi ønsker os.
Læs hele blogindlægget. »