Børnene viser os, at leve vores sande formål

Min familie og jeg har henover Påsken, været i Rom i 11 dage. En vidunderlig rejse som udelukkende lod sig manifestere, fordi jeg lyttede til den stemme, jeg havde indeni. I efteråret havde jeg en svær tid, og jeg satte mig på et tidspunkt i mit soveværelse og skrev med Universet, og stillede spørgsmål. Og jeg fik bl.a. det svar, at jeg skulle tage til Rom med min familie. Jeg takkede og vidste det, helt ind i mit hjerte, da tårerne trillede. Jeg gik da nedenunder i køkkenet, hvor min mand og børnene sad, og fortalte dem, at jeg nu vidste, at vi skulle rejse til Rom. Og om de ville med mig. Det ville de, og min mand fik med det samme bestilt flybilletter, en proces som tog ingen tid, og de havde den rigtige pris, tid og flyselskab. Den samme proces fra hjertet, hjalp os med at finde den skønne lejlighed, vi kom til at bo i, og i et område af Rom, som vi forelskede os i. Det kan være så enkelt, at finde stien, hvorved vi skal gå, når vi lytter.

Jeg var helt ikke klar over, hvorfor jeg skulle til Rom, men afsted skulle jeg. Og først nu, hvor vi er hjemme, kan jeg klart se, hvordan det har hjulpet mig. Jeg fik stimuleret mine passioner og sanser med skøn mad, smukt sprog, storslåede omgivelser og passionerede mennesker – og jeg blev ladet op igen. De sidste mange måneder, har jeg næsten følt mig som en død, efter en alt for lang periode med stress, hvor jeg døvede mine kropsignaler, igen og igen. Fordi jeg ville mine børns trivsel så meget, at jeg glemte min egen trivsel. Men Rom gjorde, at jeg kom tilbage til mig selv, og jeg har fået lyst til at skrive og arbejde igen.

 

Vores højeste formål er at hjælpe og tjene

Marianne Williamson, en kvinde og spirituel vejleder, som jeg dybt beundrer, og derfor kaster en masse af mit lys efter, fortalte i et foredrag på Youtube, at vi mennesker i Vesten, opfører os som en usund celle i Universet, som en kræftcelle, fordi vi har glemt
Læs hele blogindlægget. »