At rejse er at leve – tilbud på meditation

 

Jeg har for tiden meget brug for at være indadvendt, efter at jeg for tre uger siden “flyttede” ud af mit bløde og hyggelige kontor, hvor jeg kun havde mit eget selskab, til at jeg nu hver dag sidder på mine børns skole, og arbejder.

Derfor ikke så meget om mig og min familie denne gang, andet end, at vi har det godt, og ikke har fortrudt et eneste sekund, at vi har flyttet børnenes skole fra Sjælland til Fyn. Og at jeg derfor må tage med dem i toget hver dag, indtil de er gamle nok til at tage rejsen, uden mig. Men det kommer til at vente minimum et par år.

 

Lad dit barns indre lys skinne og stråle

I stedet vil jeg fortælle dig, at jeg har sat prisen ned på meditationen, REGNBUENS FARVER, men kun i en uge, fra 125 kr. til bare 58 kr.

Følg linket her, så får du den til under halv pris.

Denne meditation åbner døren for dit barn til at turde skinne sit lys og dele sine gaver med verdenen, fuldkommen som hun eller han er. Noget jeg tror, vi alle ønsker for vores barn, og verdenen har i den grad, virkelig brug for det.

Jeg har valgt den meditation, fordi jeg elsker den, og fordi det at hylde barnets lys og potentiale er den direkte årsag til, at vi har flyttet vores børn til den skole, de havde brug for.
Læs hele blogindlægget. »