Gratis e-bog: Lær dit barn om “Skyggen”

Jeg har skrevet en e-bog, så du, dit barn og din familie kan få hjælp til at tale om, hvordan vi alle rummer alle egenskaber. Fordi vi har så meget brug for at kunne rumme os selv og andre mennesker, hvis vi vil leve et liv i frihed. Alt hvad du elsker eller hader hos andre, er også en del af dig. Og vi giver ofte, bevidst og ubevidst, vores egne ideer om, hvad der er velanset som menneske, videre til vores barn. Men de regler og kontrolrammer vi lærte som børn, bliver meget nemt til et fængsel, der kun kan definere, hvem vi tør vise os som, som menneske for andre og for os selv. 

Vær gang dit barn lærer i sin familie eller i andre omgivelser, at det ikke kan være noget og ikke må rumme noget, bliver barnet sat i en usynlig boks, men som bliver synligt i sit livs udtryk, gennem de handlinger, det vælger at tage sit liv. En boks, hvor livet kun kan leves indenfor de rammer, den sætter for barnet. Og det kan føles umuligt at opnå de drømme, som det inderst inde drømmer om. 

Download min gratis e-bog til, hvordan du på en nærværende og kærlig måde, kan tage hul på at tale med dit barn om de egenskaber, som for mange af os, kan blive forbudte og gemt væk, som er alle de ubevidste, skjulte egenskaber, dit barn og du ikke kan eller tør rumme og vise. 

Fordi det er dybt nødvendigt at kunne rumme den, vi i virkeligheden er, for at kunne tiltrække den succes, glæde og kærlighed, som vi alle ønsker os. Til et vidunderligt liv med indre frihed og autenticitet, så du og dit barn kan være lige præcis de mennesker, I i virkeligheden er født til at være.

E-bogen handler om min egen historie, hvordan vi er opmærksomme på alle egenskaber i min familie og hvad skyggen er. Det er til dig. Og til dit barn, er der et af mine yndlingseventyr fra Brd. Grimm, som jeg elskede som barn. Og jeg guider dig til, hvordan du kan bruge det som en oplagt og skøn mulighed for, at du kan begynde skyggearbejdet med dit barn, allerede i aften, når du putter det. Dit barn vil helt sikkert elske det. Fordi du giver det lov til, at være sig selv. 

 

Download min gratis e-bog lige her: Tal med dit barn om skyggen