Sådan kan dit barn tænde for kontakten

Jeg har en dyb passion for vampyrer. Det har jeg haft, siden jeg som 16-årig så “Dracula”, og mit teenagehjerte blev ramt af dødelig, romantisk og alt-opofrende kærlighed, men som også var mørk, djævelsk og farlig. Og jeg tilstår, at det ikke er tilfældigt, at min søn på nu 7 år, har været en vampyr, de sidste tre år til Halloween. Hvilket passede ham fint. Og lige for tiden går meget af min tid med at se “Vampire Diaries” på Netflix. Og jeg elsker den!

Allerede dengang som teenager, var jeg optaget af lyset og mørket i mig, og derfor var jeg dybt fascineret af den mørke (og forbudte) “underverden”, samtidig med, at jeg læste bøger af bl.a. Louise Hay og Neale Donald Walsch, om at føle og leve i ubetinget kærlighed og kende sit lys.

Som jeg blev ældre, lærte jeg forståelsen om at vi kan ikke kende til lyset, hvis vi ikke kender til mørket. Og når min søn spørger mig, om mørket kan vinde over lyset, så spørger jeg ham tilbage, om han kan gå ind i et lyst rum, og tænde for mørket – eller om han kan gå ind i et mørkt rum, og tænde for lyset. Han kender svaret.

Og jeg husker mig selv på lysets magt, når jeg føler, at nu blev det lidt for mørkt omkring mig til, at jeg bryder mig om det. Når barnet i mig bliver bange og spørger, om det nu er rigtigt, at mørket kan vinde over lyset. Men så kan den voksne Cecilia finde vejen til trygheden, fordi hun ved, at mørket aldrig kan vinde. Det handler hver gang om, at finde kontakten og tænde.

Jeg var engang mørkeræd, men det hang sammen med, at jeg var bange for mine egne tanker og derfor bange for at være i mit eget selskab. Og i mørket, er man helt overladt.

Jeg er ikke længere bange, nu hvor jeg øver mig i at blive bedre og bedre venner med mine tanker, nu hvor jeg lærer dem at kende, hver for sig og prøver at gøre dem enkeltstående – så jeg kan kigge på dem og mærke efter, hvilke tanker der har mest brug for omsorg og kærlighed fra min bevidsthed. Vi kan aldrig fjerne en tanke, men vi kan forholde os til den, og derved gøre den ufarlig. Og beslutte os for, om den tjener os eller tager vores styrke.

Lige nu læser jeg en bog af Byron Katie, som hedder “Behøver jeg din kærlighed?”. Som hjælper mig et skridt videre til, hvilke tanker, jeg ønsker at tro på, stiller spørgsmål ved, om de er sande, og om hvem jeg er, når jeg tror på disse tanker. Eller om jeg er bedre tjent med at vende dem om, og se på dem fra andre sider. Hvilket jeg kan bekræfte, at jeg som regel er. Ja, eller faktisk hver eneste gang, jeg vælger at se på en tanke, som ikke føles godt.

Men dette arbejde føles godt. Det føles som frihed, det føles sjovt og det føles også skræmmende – hvordan vi uden denne bevidsthed, ellers hver dag blindt vælger at tro på tanker, som holder os fast i negative mønstre og valg. Som er med til at definere, hvem vi tror, vi er og hvem vi tror, andre er, og hvordan vi ser på vores verden.

Mine meditationer til børn (og som voksne også fint kan bruge), hjælper barnet til at have tanker, som er kærlige, trygge, værdige og omsorgsfulde. Og meditationerne åbner op for, at barnet kan føle, hvordan at elske sig selv og tør føle sin storhed og vise sit lys for andre. At det er i orden, at være den, som barnet i virkeligheden er.

Jeg vil ikke skrive så meget andet, men overlade ordet til Rikke, som spurgte mig, om hun ikke skulle skrive sine oplevelser ned, så jeg kunne dele dem med dig og andre, som måske er i tvivl om, hvorvidt dit barn (eller dig selv), har gavn af at meditere.

“Hjemme hos os er vi flittige brugere af Cecilias guidede meditationer for børn. Vi har før prøvet andre børnemeditationer, indtalt på CD, men de har aldrig rigtig vundet indpas. Forskellen er, at Cecilias meditationer lægger op til, at man selv læser for sit barn, hvilket man jo ofte gør i forvejen ved godnatlæsning. Her er det nu sådan, at specielt min datter på 5 år hver aften insisterer på, at jeg skal læse en meditation for hende, da hun godt kan lide, at hun selv er en del af ’historien’. Jeg kan mærke, at jeg selv bliver afslappet, når jeg sætter læsetempoet ned og giver mig hen til at læse meditationerne højt. Specielt “Ørnens blå øje” gør noget ved mig, når jeg læser den og jeg får selv et budskab med derfra. Min datters yndlingsmeditation er “Enhjørningen” og min søn på 7 år vil hver gang høre “Rejsen til universet”. Jeg elsker, at jeg ved at meditere med dem, kan give dem mit nærvær og vise dem min ubetingede kærlighed. Samtidig giver meditationerne dem et selvværdsboost, der gør dem mentalt stærkere og sundere. Virkelig anbefalelsesværdige.” – Rikke Fabricious. 

 

I disse sidste to måneder af 2014, som nu trækker mørket ind i vores stuer og vi finder stearinlysene frem, kan du bestille 5 valgfrie meditationer for 250 kr. Eller alle 6 meditationer for 300 kr. Normalprisen er 350 og 400 kr.  

 

Du finder og læser om meditationerne lige her!

 

De sælges som pdf-filer og sendes på en email til dig, efter at du har skrevet til mig, hvilke du gerne vil købe – og så kan du printe dem ud, eller downloade dem på din computer eller tablet. Og have dem til evig eje.

Og de kan hverken blive ridset eller ødelagt, som en cd kan.

 

For din og dit barns bevidsthed.

 

Kærligst 

Cecilia