Nu er jeg klar til at hjælpe!

Ude på mit køleskab, hænger der en seddel, hvorpå jeg skrev for en uges tid siden, hvordan det føltes at udvikle mit firma i den retning, som jeg så længe, har vidst, jeg skulle. Så jeg ikke glemmer det, fordi det var en vigtig indsigt for mig og for dig og for de børn, som jeg ønsker at hjælpe til selv at kunne konfrontere frygt og i stedet tage springet ud og gøre krav på sig selv – uden at vide, om der nu er noget, der holder og støtter og elsker os.

Jeg havde selv længe siddet fast. Og jeg kunne ikke se, hvordan jeg skulle kunne noget andet, og det var meget frustrerende. Og jeg var rigtig bange for det ukendte.

Men da jeg i stedet begyndte at åbne mig op over for nye oplevelser, andre steder i mit liv, dukkede hjælpen så op. Igennem to dejlige mænd, hvor den ene ikke varede meget længere end et stjerneskud i mit liv, så var han væk igen, efter at jeg var blevet rykket i min energi. Og den anden mand fylder meget i mit liv, og han hjalp mig praktisk og kærligt i gang. Fordi både han og jeg kunne se, at det var nødvendigt og tid til det.

Og som der står på den seddel på køleskabet, så føltes denne udvikling af virksomheden, med nye sessioner og produkter, som endnu en fødsel, udover de to, jeg allerede har klaret af mine børn.

Jeg blev nødt til at håndtere det stædige, skrigende barn med korslagte arme, der var en del af mig, og som sagde, at det var alt for skræmmende, at begive sig ud på dybt vand, når alt nu havde været så trygt, indtil nu. Og derfor satte jeg mig til at iagttage følelserne af modstand og frygt, som jeg pludselig kunne se undervejs, godt kunne forveksles med (svage!) veer, der gik igennem min mave, som bølger. Men som jeg ikke kunne gøre andet end, at trække vejret igennem  – velvidende, at jeg blev nødt til at klare det, for selvom der var så meget usikkerhed om alt det nye, der kommer, så var der også den vidunderlige følelse af, at jeg kunne komme til at opleve noget usædvanligt smukt og stort.

Og jeg er nu fuldstændig afklaret og klar. Og jeg glæder mig over, at jeg nu kan tilbyde at hjælpe både børn og forældre igennem 1:1 samtaler, samtaler med voksne 1:1 og i små grupper med sensitive børn, samt fjernhealing.

Læs mere om, hvad det kan have af betydning for dig og dit barn i menuen ude til venstre.

Og der kommer meget mere fra mig i fremtiden, da jeg er i gang med at skabe et fantastisk helle for familier, børn og forældre, hvor jeg i samarbejde med nogle fantastiske og dygtige mennesker, vil arbejde for at bringe healing og bevidsthed til Danmark, først og fremmest. Og jeg glæder mig som et menneske kun kan gøre, der har fundet sit formål med livet. Og som tager springet.

Den mand, der næsten kun lige landede foran mig, før han så forsvandt igen, men nåede at rykke og ryste mig først, anbefalede denne film, som jeg tidligere kun lige var startet på, men så var blevet afbrudt i at se … Den skulle jeg åbenbart se færdig. Den hedder “INTO THE WILD”, og handler om en ung mand, der giver slip på alt hvad han har, for at finde sig selv. Den er fantastisk og med et vidunderligt soundtrack til. Specielt en af sangene, får tårerne frem hos mig. Fordi mit hjerte bliver genkendt.

Du kan høre den her.

Vi kan måske tro, at vi blive rørt over noget tilsyneladende tilfældigt. Men vi skal altid tage det til os, for der er vigtige meddelser fra hjertet, når det rører på sig. Om at vi måske mangler at forbinde os med vores indre barn, med kærligheden og med vores verden. Så kig efter alle de tegn, der er i dit liv, hele tiden. Der er beskeder overalt om, hvem du er og hvad du i virkeligheden har brug for, for at være dig.

 

For din og dit barns bevidsthed.

Kærligst Cecilia