Min favorit, Numero Uno!

Til og med d. 18 oktober, giver jeg meditationen “Kærlighed i min familie” gratis med, når du køber en plakat!

Meditationen har værdi af 125 kr.,men jeg printer den ud til dig og vedlægger den sammen med den højt bevidste plakat, som du bestiller her.

En smuk plakat på væggen, som hver dag husker dig og dit barn på at fortælle sig selv kærlige og tillidsfulde bekræftelser, for 299 kr. En investering for Livet i dit barns barndom og for dit indre barn.


FÅR DU HUSKET DIT BARN PÅ DAGLIGE, SELVKÆRLIGE BEKRÆFTELSER?

Fordi du ønsker, at det er dem, der skal fylde i barnets bevidsthed, mens det vokser op, til at få et godt og stærkt selvværd, tillid til sine egne evner og tillid til, at Jorden er et kærligt og godt sted at leve?

Jeg bruger sedler, bøger og mine designede plakater til DAGLIGT, at træne mit sind i at være selvkærligt og tiltrække mig de ting i Livet, som gør mig glad og taknemmelig. Og sammen med mine børn, bruger jeg i overvejende grad plakaterne, da de appellerer til børnene, og giver dem lyst til at sige de positive og selvopfyldende bekræftelser.

Det er en leg at gøre, de dage, hvor de i forvejen har energi og er i godt humør. Men der er altså også mange morgener og aftener, hvor de er trætte, kede af det og sure, og så er både min mand og jeg så taknemmelige for, at vi ikke behøver skulle bruge en masse unødige kræfter i hverdagen på, at hjælpe børnene til at ændre deres tanker, i NUET. Som er det skift, der nødvendigvis skal til, for at de får det bedre. Og det er netop, når de ikke har det optimalt, at det er allermest presserende, at de finder en nem tilgang til, at ændre deres energi.

Selvom vi måske har travlt, er der altid tid til, at vi beder dem om, at de skal sige deres sætninger på plakaterne, og det er ikke til diskussion. Så de gør det, uanset hvor gnavne de nu kan være. Og ændringen i deres energi er prompte og tydelig, hver eneste gang. Og de kan bagefter fortsætte dagen eller natten, men tiltrækker sig nu noget helt andet, end da de var i en negativ energi.

Det er simpelthen livsvigtig værdi for børnenes (og familiens) Liv! 

 

Jeg følger meget interesseret med i udsendelserne, “Ingen styr på ungerne”, som går på DR1 om onsdagen.

Her har forskellige danske forældre bedt om hjælp til at få harmoni i deres familie, efter at børnene har taget magten fra dem, til stor uhensigtmæssighed. Og jeg er så glad for, at DR1 har fundet en hamrende dygtig psykolog, som hjælper dem, med stor respekt for både børn og forældre. Udsendelserne rør mig ofte til tårer, især til slut, når der er bragt healing til familien.

Et råd, som psykologen bruger igen og igen i alle udsendelserne, er, at sætte tingene i system. Lave skemaer og lister for børnene, og det virker helt enormt fantastisk. Hvilket jeg fuldt ud var klar over, da vi selv gør det i min egen familie, og har brugt det i nogle år nu.

Men jeg har fået nogle dybere indsigter om, hvorfor det virker så godt. For det handler ikke kun om, at børnene nu kan se, hvad de skal, og derfor får rigtig meget ro på i deres hoved og krop. Fordi de ikke længere behøver at tage ansvar for og huske, hvordan deres dag skal forløbe. Det handler mindst lige så meget om forældrene.

Faktisk var det min mand, som påpegede det for mig, da vi så udsendelsen i onsdags. Jeg var så begejstret over, hvordan morens liste for sit barn gjorde, at hun fik sin voksentid tilbage, og drengen holdt op med at slå og bide, fordi han fik det meget bedre. Men det var faktisk ikke bare listen, der hjalp ham, langt mere var det moderens nye indre ro og autoritet. For som min mand sagde, skemaet var også til hende!

Selvom vi er blevet voksne, så er vi altså i rigtig mange henseender, stadig et barn. For de fleste voksne, vil jeg endda vove at sige, at i størstedelen af tiden, er vi stadig overvejende et barn, så længe at vores indre barn fylder med uhelede sår og smerte. Og det er altid! årsagen til, når noget ikke fungerer imellem os og vores fysiske barn.

Så at lave skema og lister med dagens planlagte rutiner, ritualer, måltider, arrangementer, alenetid, fællestid, pligter, eller HVOR der nu er brug for at få fokus og healing, er mindst lige så meget for forældrernes skyld. Fordi, når det er skrevet ned, så behøver mor eller far ikke at skulle finde energi og autoritet hver gang til, at få sit barn til at gøre det, der skal gøres. Autoriteten hænger i stedet på væggen, og både forældre og børn kan slappe af. Samme princip som et skoleskema, der er vi heller ikke i tvivl om, hvilke fag, skoledagen byder på. Hverken barn eller voksen.

Det kan godt være, at udsendelsen på DR1 hedder, “Ingen styr på ungerne”, men i virkeligheden sker de gode forandringer, når vi forældre slipper styret og kontrollen, og i stedet finder vores indre ro og tillid. Hver gang vi prøver at kontrollere, er det fordi, vi er bange. Vores indre barn er bange.

Rigtig god weekend.


For din og dit barns bevidsthed!

Kærligst Cecilia