Magi der transformerer til nedsat pris

Hvordan foregår putteritualet hjemme hos dig? Læser du højt for dit barn, inden det skal sove? Og mener du, at det er vigtigt for dit barns trivsel, at det får en god og dyb søvn?

Har vi spirituelle og bevidste rutiner og emner i vores gøremål og samtaler med vores barn, så vil det helt sikkert få en større bevidsthed i en tidligere alder.

Fremfor at barnet skal lære, og måske på den hårde måde, når det først er blevet voksen.

Bevidste rutiner starter med de valg, som du tager, hver dag for dig selv og for dit barn.

Vores valg har altid en konsekvens for vores liv, uanset om det er taget i en tankeløs stund, eller om det har taget os lang tid, at beslutte.

Nogle valg synes små, mens andre valg kan virke nærmest uoverskuelige, fra det sted, hvor vi står.

Og at meditere med sit barn, er også et valg, vi kan tage. Et anderledes valg, og et bevidst valg.

Måske du føler, at det er for uoverskueligt. Måske du har en overbevisning om, at meditere er noget religiøst, eller noget for gamle, smidige indere, der sidder i jordhuler, med langt hvidt skæg. Måske du har tanken, at det er svært at meditere, og endnu mere vil det være, at skulle lære dit barn det.

Men så kan jeg fortælle dig, at det ikke er rigtigt.

Jeg har nemlig gjort det så nemt og enkelt, at alle voksne vil kunne meditere med et barn. Uanset om det er hjemme ved godnatstunden, eller i børnehaven, eller i skolen. Uanset om man selv mediterer, eller måske ikke engang tror på, at det har en fantastisk effekt.

Og mine meditationer er små stykker magi, som taler til barnets fantasi og højere selv. Spækket med kærlighed og skaberevne.

Det eneste du skal gøre, er at læse højt. I små ti minutter. Fra den pdf-fil, som du modtager i din indbakke, printer ud og lægger ved dit barns seng. Eller tager den direkte på ipad.

Og effekten fra ordene vil straks lande i dit barn, og du vil kunne iagttage, hvordan barnet tager imod det.

De tilbagemeldinger jeg får igen og igen, er:

– Mit barn faldt i søvn med et smil på læben.

– Mit barn ville høre den igen.

– Børnene slapper fuldstændig af og bliver helt rolige.

Som min nevø på ti år sagde forleden, da han overnattede her: “Jeg kan så godt lide dine historier, Cecilia.” Med et stort smil og glæde i øjnene, efter at jeg havde guidet ham på en tur ud i universet, og fremkaldt et ønske. Og han sov dejligt bagefter. Den bedste søvn, sagde han næste morgen.

Og i morgen vil alle fire meditationer være sat ned fra 45 kr. til bare 25 kr!

Men tilbuddet gælder kun fra i morgen og til og med d. 14/6. Som er min mors fødselsdag.

Og hun læste mange eventyr højt for mig, da jeg var en lille pige. Og da jeg selv kunne læse, læste jeg også højt for hende.

Eventyr som er noget af det vigtiste, jeg føler, jeg har fået med mig, i min barndom. Og eventyr som stadig forbinder mig til min barnlige kreativitet, så jeg som voksen har en evne til at skabe ting til børn.

Fordi en stor del af mig, lever stadig i eventyrets magi. Magi som transformerer, og viser livets skønhed. Og som er dybt lærerigt og udviklende.

Du køber med rabat ved at trykke på disse links, men kun fra i morgen og til og med d. 14 juni.

ENHJØRNINGEN 

KÆRLIGHED I MIN FAMILIE 

REGNBUENS FARVER 

REJSEN TIL UNIVERSET 

Og for at læse mere om de mange gaver ved, at dit barn mediterer, samt hvad de hver især støtter dit barn i, så kan du læse mere her.

Hvis du altså ikke bare vil lade din hjertefornemmelse vælge, eller måske endda spørge dit barn, hvilken meditation, det kunne tænke sig.

 

For din og dit barns bevidsthed.

Kærligst

Cecilia