Luk LYSET ind i livet

For et stykke tid siden, sad jeg med min fem-årige dreng Mikkel ude i haven, og Solen skinnede dejligt på os. Jeg taler om den dejlige sol, som giver varme og lys til os, og bliver forbløffet over Mikkels svar, da han beklager sig over, at Solen altid følger efter ham.

Jeg vidste, at her var der ikke tale om den fysiske sol, som skinnede på himmelen, men det lys, som er i os. Og jeg fik et indre billede af, at der er lys, som følger efter os. Jo mere åbne vi er for det lys i vores liv, jo kraftigere er lyset.

Jeg talte derpå med Mikkel om, at det lys var en gave til ham. At det er kærlighed, som hjælper ham og give ham så meget dejligt i hans liv. Men han så sur ud og gad bare ikke, at det lys altid fulgte efter ham.

Forleden havde jeg så en drøm. Hvor der var det smukkeste, hvide og lysrosa lys, som fulgte efter mig og ville indhylle mig. Og jeg vågnede brat, og så, at Mikkel lå ved siden af mig. Jeg følte mig fuldstændig fyldt op af kærlighed til ham. Og undrede mig over, at Solen badede hele rummet i varmt, gult lys, selvom det knap var morgen, og jeg havde aldrig set så meget lys i soveværelset før.

Jeg faldt i søvn igen, men fortalte Mikkel om min drøm om lyset, da vi senere stod op. Og igen så sagde han, at Solen altid fulgte efter ham, og at det ville han ikke have! Jeg fortalte ham atter, at det var en gave, og at det er kærlighed til ham, og at han er elsket. Og lod det så være. Jeg havde på fornemmelsen, at dette handlede om mig, og at han blot var budbringer, mit spejl.

Om aftenen sad vi hele familien på stranden, efter en kold dukkert, og begge børn sidder på tæppet med håndklæde om sig og spiser sandwich. Og vi nyder Solens varme. Hvor Mikkel pludselig udbryder, at Solen og Månen altid følger efter ham. Og han lød afklaret, taknemmelig og i fuld accept. Og jeg tænkte, at det nok betød, jeg nu havde skruet endnu mere op for lyset i mit liv. Hvilket jeg helt bestemt kan bekræfte i skrivende stund.

En sand historie om lyset og den kærlighed, som sørger for, at vi er i live. Men vores livs udtryk er altid direkte proportionelt med, om vi tillader lyset at skinne igennem os. Er der områder, hvor du eller dit barn kæmper, så er der også skruet ned for lyset. Men lyset er der altid. Både i dig og i dit barn. Og måske så viser dit barns adfærd dig, hvordan det står til, med dit eget forhold til lyset.

Så luk øjnene og se med dit indre blik, hvordan lyset skinner igennem dig og ud på verdenen. Hvor kraftigt kan du lyse? Og gør det ofte, så lyset virkelig forstår, at du byder det velkomment.

Jeg lavede meditationen “Regnbuens farver”, fordi børn skal vide, at de har det lys og tillader det i sig. Og så du kan hjælpe dit barn til at åbne den dør helt op, og bare lade det stråle ud, igennem alt det, dit barn skaber i sit liv.

Lige nu koster REGNBUENS FARVER og de andre meditationer 25 kr. pr. stk. 

Det tilbud slutter i morgen kl. 24. Og så stiger prisen på dem, til 125 kr. pr. stk.

Jeg er i fuld gang med at opdatere dem og skabe flere meditationer. Så der kan komme endnu mere lys og støtte til barnets vigtige områder i sit liv.

 

For din og dit barns bevidsthed

Kærligst

Cecilia