Handelsbetingelser

Generelle brugerbetingelser

Disse betingelser og denne ansvarsfraskrivelse gælder for alle brugere af Cecilia Mansens hjemmeside og dækker alle behandlinger og sessioner på hjemmesiden, Cecilia Mansen.dk

Oplysningerne på denne hjemmeside er af general karakter og kan ikke anvendes som erstatning for rådgivning, undersøgelse eller behandling af en autoriseret læge eller psykolog. Indholdet må ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling. Produkter, rådgivning og behandlinger fra Cecilia Mansen er ikke en kompensation for medicinsk og/eller psykologisk diagnose eller behandling. Behandlinger eller rådgivning fra Cecilia Mansen, er ingen garanti for en fuldstændig helbredelse af din situation.

Ansvarsfraskrivelse

Cecilia Mansen kan ikke gøres ansvarlig for nogen skader eller gener, der er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på hjemmesiden.
Cecilia Mansen kan ikke blive holdt finansielt, juridisk eller på anden måde ansvarlig for beslutninger, som besøgene eller klienter fra denne hjemmeside træffer, efter at have modtaget produkter eller behandlinger fra Cecilia Mansen eller fra denne hjemmeside.

Når du bestiller en service fra denne side, vil det blive forstået som din accept af disse betingelser.