Gratis sparringsgruppe

Til mere selvværd, glæde og succes!

Vi lever så mange på vores egne små øer og glemmer derfor ofte, at vi alle oplever de samme følelser i livet, af frygt, frustration, vrede, sorg, stress, meningsløshed m.m. Det behøver vi ikke at føle os alene med, og vi KAN alle sammen lære, at vende de følelser til indre styrke, kærlighed, håb, glæde og tillid. Bruge de udfordringer vi har, til at heale os selv og vores liv, fremfor at lade dem begrænse os og måske endda skabe sygdom.

Jeg har selv netop været igennem de mørkeste fem år af mit liv, indtil jeg ikke ville mørket længere – og jeg er i fuld gang med at tage mit liv tilbage og dermed lukke kærligheden og lyset ind igen. Som en fortsættelse af, hvordan jeg levede, inden jeg blev skilt, og mit liv syntes at falde fra hinanden.

Det gjorde det nu ikke, men var tværtimod en af de vigtigste processer for mig, til erfare, at vi altid kan vælge at gå fra følelser af fortvivlelse, frygt og sorg, til at få et kærligt, glædesfuldt og inspirerende liv, i løbet af kort tid.

Jeg tror ikke på quick fixes eller overfladiske ønsker, som vi ikke sætter handling bag ved – det sker der ingen forandringer med. Det kræver i stedet for stædighed, vilje og mod, at gå fra det, vi kender, til det, som vi endnu ikke kender eller føler os værdige til at kunne have.

Derfor skal vi bruge hinanden til støtte, inspiration, sparring og sætte vores øer sammen, så vi ikke længere bare driver rundt, men faktisk kan opleve, at vi ikke er alene. Mange føler sig ensomme, selvom vi aldrig har været flere mennesker på Jorden end nu – det vil jeg gerne gøre mit til, at ændre på.

Hvis du føler bare den mindste inspiration og nysgerrighed til at komme – selvom det måske også føles ude af din komfortzone og usikkert – så vil jeg opfordre dig til at lytte til den stemme. Du binder dig ikke til noget, og ligegyldigt hvor få vi bliver, er det lige så meget en gruppe til støtte og sparring, som hvis vi er mange.

Min mand er også deltager, for jeg håber på og ønsker, at både mænd og kvinder vil være sammen om, at skabe en ny tid, hvor vi taler MED hinanden, i stedet for at tale OM hinanden – det skaber så mange misforståelser og afgrunde imellem os, samt hemmeligheder og tabuer.

Vi er alle mennesker, og jeg ved, at der er rigtig mange myter og fejltagelser, vi drager om både vores eget køn og det andet. Det vil jeg gerne gøre mit for at ændre, så vi har noget andet at give videre til både vores børn og de næste generationer.

Jeg er facilitator og mødeleder, og jeg håber meget på, at du har lyst til at komme, så vi sammen kan skabe en sparringsgruppe, til større udvikling, glæde, succes og kærlighed i livet.

Du er lige så meget velkommen, hvis det er nogle konkrete udfordringer, du har, som hvis det er livet generelt, du gerne vil skabe nogle nye og bedre forandringer, i. Som sagt, så binder du dig ikke til noget, men følg din nysgerrighed.

Første gang: Søndag d. 2/6-2019 kl. 13 – ca. 16

Flere datoer, kommer.

STED: Det smukke Karrebæksminde – adresse følger.

Der vil være kaffe og te.

Skriv en mail til mig, hvis du ønsker at komme.

Alle er velkomne.

Kærlig hilsen

Cecilia