Fordi det betyder noget!

Når vi vælger at gå nye veje i vores liv, når den sti, vi måske så længe har gået på, ikke længere giver mening for os og ikke får os til at føle sådan, som vi ønsker os i vores krop, bliver vi nødt til at få nogle nye vejvisere, hvis vi ønsker at skifte vejspor. Et nyt kort, om du vil, ellers vil vi blive ved med at tage den samme rute i vores liv, og vi vil også vise den samme rute til vores børn, som følger os og gerne vil holde os i hånden imens.

Børnene vil tage nogle andre vejsving en gang i mellem, i løbet af deres barndom – veje der er ansporet af deres glæde, deres vilje, deres passioner og følelser om deres sandhed – men hvis vi har brug for at holde dem fast i de mønstre, som vi selv har lært, så vil destinationen ofte gentage sig i sin form, fordi de lærer af dig og mig, hvordan livet skal anskues og ikke mindst, hvordan vi anskuer os selv.

Så hvad kan vi gøre, når vi så har modet og kærligheden til at råbe til dem, “Lad være med at tage den samme vej som mig! Gå den anden vej, den, hvor livet er så meget sjovere, så meget mere kærlighedsfyldt og hvor livet er indholdsrigt og dybt tilfredsstillende!”

Og når barnet så kigger forundret på os, og sikkert også skræmt, og siger, “Jamen jeg vil med dig mor! Tag mig med far, jeg vil ikke skilles fra dig!”

Så kan vi lære af vores børn. Lære af dem, at lytte til vores passion, lytte til vores ønske, om ubetinget kærlighed, lytte til vores hjertes stemme om, hvem vi i virkeligheden er, og hvad vi i virkeligheden ønsker at opnå i dette liv. Og på den måde, vise barnet vejen til, at det kan gøre det samme. Det har din fulde tilladelse.

Det her er ikke det lette arbejde, men det er det mest meningsfulde! Og den eneste grund til, at det ikke føles let er, fordi du ikke har lært det!

Jeg kan vise dig vejen til at leve et autentisk liv, og at lytte til din egen storhed, når du ikke længere selv føler, at du kan stole på den, endsige måske høre den. Hvordan jeg kan det? Fordi jeg lever og går det liv. Og jeg viser mine børn, at de også kan gøre det.

Du bestiller en session, ved at sende en mail til mig. Læs mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Samtaler med voksne, 1:1  

Samtaler med barn OG forælder 1:1

Og har du et meget sensitivt barn, som du godt kunne tænke dig, blev klogere på sig selv og sin måde at føle verdenen på, og fik nogle redskaber til det, så bestiller du tid til små grupper her:

Sensitive børnegrupper

 

Eller en 1:1 samtale med mig, hvor jeg kun taler med dit barn. Skriv til mig og hør nærmere, hvis du tænker, at det kunne være godt for dit barn.

 

For din og dit barns bevidsthed

 

Kærligst Cecilia

 

P.s. Kan du mærke, at du har lyst til at dykke dybere ned i, hvem du er, men føler også lidt frygt ved det, så skriv til mig, så kan jeg hjælpe dig med at få en afklaring af, hvad du har mest brug for lige nu.