En legendarisk skilsmisse – min!

I løbet af de sidste tre måneder, er mit liv kommet til at se noget anderledes ud. Jeg er ikke længere gift med min kære ven Søren og jeg bor ikke længere på landet, men er flyttet i en skøn, lys lejlighed, i byens centrum. Og det hele er sket, fordi mine ønsker ændrede sig og fordi Sørens ønsker, ændrede sig.

Og det er gået så hurtigt, at jeg stadig kan sidde og tænke, “Hvordan skete det lige?”Wow, hvor er jeg en fantastisk skaber, at kunne manifestere alt dette, på denne gode måde, som det er blevet, og så hurtigt, at jeg stadig kan mærke energien blafre på min hud.”

Jeg er endnu ikke klar til at dele nærmere omstændigheder, men jeg ved, at det kommer jeg til en dag. Jeg kommer til at kunne inspirere og løfte enhver skilsmisse og måske endda kunne give det et andet navn, da ordet “skilsmisse” i denne sammenhæng, aldrig har passet.

Da jeg for et par måneder siden sad med Søren, og vi aftalte, at det var dette skridt, vi nu ville tage sammen, fik jeg overskriften i hovedet, ” En legendarisk skilsmisse”. Og jeg delte det med ham og sagde, at det var sådan, det skulle være, sådan, det ville blive. Og det kan jeg i sandhed sige, at det også er.

Vi deler kærlighed med hinanden, som vi har gjort det de sidste mange år, men fordi det er den gode venne-kærlighed, vi har til hinanden, måtte vi også uundgåeligt sige farvel til hinanden som par, da vi blev klar over, at det var sådan, det hang sammen for os. Vores elskede børn har fået det godt i deres skole, der kom ro på derhjemme, og derfor kunne jeg mærke mig selv, efter i flere år, primært kun har mærket mine børn og deres behov. Jeg glemte at fokusere på min egen indre tilstand og velvære. Og jeg er først nu begyndt at blive klar over, i hvilken grad, jeg i virkeligheden havde sat mig selv til side, i al den tid. Og det hul af selvkærlighed, som jeg har forsømt, er jeg nu, stille og roligt, ved at fylde op igen. Og det føles som en enorm stor vejrtrækning, efter at have holdt vejret, i al for lang tid.

Jeg har hørt Abraham Hicks hver eneste dag, i starten af processen et par timer om dagen. Og jeg lærte, at jeg skulle holde min vibration høj, for at kunne lukke de ting ind i mit liv, som jeg ønskede mig. Så det gjorde jeg, som den gode elev. Igennem tanker, musik, følelser, alt hvad der gjorde mig glad. Og røg jeg ned og blev bange og ked af det, så fandt jeg mine redskaber frem og løftede mig selv igen. Og fordi mine vibrationer var høje, løftedes også Sørens og børnenes vibrationer. Og der var plads til, at Karoline og Mikkel kunne komme med de reaktioner, spørgsmål og usikkerhed, som de havde, og vi har kunnet forsikre dem om, at de er elskede, at alt løser sig og at deres forældre har kærlighed til hinanden, men ikke længere skal være kærester. Vores familie har ændret form, men er stadig en familie. Vi fortalte dem, at der er mange måder at være en familie på, at der er mange børn, der lever på forskellige måder, og at det stadig er muligt at have det godt, selvom vi ikke er en familie i traditionel forstand!

 

Jeg er endelig også klar med en ny meditation til børnene, som guider og hjælper dem til at skabe en bedre tilstand i deres krop og højne deres vibration, ved hjælp af en historie, hvor de besøger deres have og møder en kvinde/engel, der giver dem kærlighed og lys. Meditationen giver indsigt om, hvordan dit barns indre tilstand opleves pt., og så guider den dit barn og dig til at kunne give healing til de områder i kroppen, hvor der er brug for det.

 

Aldersmæssigt vil jeg anbefale denne meditation til børn fra ca. 8 -9 år og opefter. Jeg vil selv bruge denne meditation og husk, der er ingen øvre aldersgrænse for, hvornår vi kan og har brug for, at tage vare på os selv og vores indre barn. Og jeg kan rigtig godt lide at blive guidet, når jeg mediterer, fremfor kun at fokusere på eksempelvis et mantra, min vejrtrækning eller en lyd.

 

Her er et udpluk af meditationen, fra ca. midt i, den guidede historie:

 

– Det er sommer og solen skinner fra en blå himmel, ned på dig. Og i din have, er der blomster i alle mulige farver, og du kan dufte deres forskellige, skønne dufte. Der er træer med æbler og pærer på og fuglene synger det allerbedste de kan, for dig.

– Du ser nu, at der kommer en kvinde gående langsomt og roligt hen til dig. Hun smiler til dig og hun har et strålende, hvidt lys omkring sig.

– ”Jeg er din engel som passer på dig, og jeg vil hjælpe dig med, at det føles rigtig dejligt for dig, at være i din smukke krop. Jeg vil sende lys og kærlighed til din krop og imens stille dig et spørgsmål, som du bare skal svare et tal på, så godt som du kan.” 

 

Meditationen kan købes fra nu af og til på fredag, til 55 kr. Normalpris pr. stk. 75 kr. Og 5 meditationer for 300 kr.

Du bestiller ved at skrive en mail til mig, så sender jeg den til dig på pdf, lige til at printe ud til godnatlæsningen eller læse den højt, direkte fra en tablet. Og der står oplysninger om betaling ved kontooverførsel i den samme mail.

Nu vil jeg køre ud til vandet og få blæst mig selv lidt igennem. Det er den bedste omsorg, min indre velvære har brug for, lige nu.

 

For din og dit barns bevidsthed.

 

Kærligst Cecilia