Ej dig selv, og rigtig godt nytår!!!

just-fucking-own-it

Mit sidste halve år af 2014, har været så vildt og stort og på alle mulige måder, så tydelig for mig omkring, hvordan jeg selv manifesterer mit liv, som en total og magtfuld skaber.

Og jeg har været nødt til at sunde mig, mærke indad og tage den kærlighed ind, som har været så ekstrem og så stor, så jeg har været – og stadig er, – fuldkommen ør over, hvordan universet tydeligvis fungerer.

Og selvom jeg har været et meget bevidst menneske i flere år efterhånden, og dagligt øver mig på at tage nye skridt, i den vigtige henseende, at det ikke bare er nok at læse en masse bøger, men at vi bliver nødt til at gå vejen selv, hvis vi vil lære og forstå – så har oplevelserne været af en sådan art, at jeg ikke længere kan være blind og derved give min styrke fra mig. Jeg er nu virkelig nødt til at anerkende, hvordan universet fungerer.

Der er ingen vej udenom længere. Fordi det hverken nytter eller hjælper mere, at gøre sig selv lille, ufuldkommen, uværdig eller andet i den boldgade, men som vi så mange har lært, var nødvendigt at tro på, i forhold til at kunne overleve i sine omgivelser. Og fordi det er vores arv igennem mange, mange generationer!

Men JEG er mine omgivelser, JEG er min verden, JEG er mit liv, og det er sådan naturlovene fungerer for os alle sammen! Ikke bare en gang i mellem, som måske kan være belejligt at tro på, når livet flasker sig, som vi ønsker os det. Men hvert eneste sekund!
Læs hele blogindlægget. »