Dette er MIT arbejde!

 

 

stop-pretending

 

 


Gradvist i løbet af mit liv, begyndte jeg at kopiere og tænke tanker, som jeg ikke var født med – men som forstyrrede overensstemmelsen med den, jeg er født til at være.

Og som begrænsede mig i mine handlinger, i mit selvværd og skabte frygt i mig.

Men da jeg for ti år siden oplevede et et nyt, smukt og rent liv i min mave, igennem det barn jeg ventede, blomstrede en medfødt viljestyrke og stædighed op om, at jeg ville skisme give hende et andet mindset, end jeg havde.

Og jeg ville nurse og pleje hendes selvværd, og ruste hende i mødet med sin verden og andre menneskers påvirkning.

Derfor begyndte jeg at tage de skridt, der førte mig tilbage til mig selv. Og jeg blev dybt begejstret, da jeg lynhurtigt kunne mærke, hvordan jeg kunne tage ejerskab over mine tanker og følelser.

Jeg kunne observere dem, som værende ikke mine, men som nogle, der blot var blevet indlært og optaget, og derfor også kunne ændres.

En plade, som jeg ikke længere gad at lytte til, men fandt i stedet ud af, at jeg kunne sætte en anden på, som gjorde mig meget gladere og gav mig mere energi og livslyst.

Og samtidig opdagede, hvordan mit ydre liv også ændrede sig, i direkte forbindelse med, at min indre verden gjorde det.

Og jeg lever i dag, ti år efter, som et ekstra-ordinært menneske, der bruger enhver oplevelse og enhver relation, stor som lille, til at blive ved med at lære om mig selv og om størrelsen af min skaberkraft.

Og jeg ved, hvordan jeg hele tiden kan ændre og fin tune min indre verden, hver eneste gang jeg opdager nye ønsker og visioner for mig selv, som jeg vil udleve.

Men jeg vil rigtig gerne fortælle dig, at du absolut ikke behøver at gøre et tilsvarende arbejde og engagement, for at du kan få det liv, du ønsker dig.

Det er mit job og min dybeste passion, som jeg har brugt tusindvis af timer på at lære at mestre, i de ti år. Et simpelt regnestykke siger faktisk 87.600 timer.

Og det handler ikke om, at der ikke findes opgang og nedgang, men om hvordan det hele kan bruges til at give fuldkommen mening på den rejse, vi alle er på. Og at vi kan lære rejsen at kende som nydelse, også når det gør ondt.

 

Jeg kan lære dig:

 

  • Hvordan du kan gøre mest muligt, mindst muligt, i forhold til at udleve dit liv og få det til at føles meningsfuldt for dig om, hvorfor du er her.

 

  • Hvordan du kan mærke dig selv og dine behov og blive bedre til at tage omsorg for dem.

 

  • At rumme dine børn mere kærligt og forståeligt og opdage, hvordan konflikter kan bruges positivt og til at udvikle dig fra, til at blive den forælder, du gerne vil være. ​

 

  • Hvordan du kan begynde at skabe langt mere glæde, kærlighed og flow i dit liv, til fuld ære for dig selv.

 

 

Du behøver ikke at være et højt bevidst menneske, for at kunne manifestere mere nærvær med dig selv, med dine børn og med en partner.

Hvis du bare bliver bevidst om og ændrer een ting i dit liv, vil det store billede også ændre sig!

Som et kaleidoskop, der konstant ændrer sine mønstre og farver, hver gang vi drejer en smule på det. Kunsten er at vide, hvordan ændringerne kan ske i din retning.

Jeg både kan og vil hjælpe dig med at opdage dit liv som et smukt kaleidoskop, og som du kan tage ejerskab over.

Jeg vil se dig og din styrke, og vil ærligt og i fuld kærlighed, spejle det tilbage til dig. Så du vil opdage sider, talenter og indre skatte, som du lige nu, måske ikke aner det mindste om.

Fordi du har lært at gemme dem så langt væk, igennem mange år, at du har glemt, hvor nøglen til det hele er.

Men som du har brug for at kende til, for at kunne gøre dit liv, til DIT liv!

Skriv en mail til cecilia@ceciliamansen.dk eller ring på tel. 26 21 08 02 for at booke en session.

 

Kærligst

Cecilia