1:1 sessioner med coaching og clairvoyant vejledning

At udvikle sin bevidsthed, er det mest kærlige du kan gøre, både for dig selv og dine relationer.

Bevidsthed kan hjælpe dig til at blive en bedre forælder for både dig selv og for dine børn, og åbne dig op for at kunne elske mere ubetinget. Kærlighed er ikke en følelse eller tanke, men en energi, som vi enten blokerer eller lader flyde frit igennem os. Vi fastlåser den ved hjælp af ukærlige overbevisninger, destruktive handlinger, projektioner, ansvarsfralæggelse, skyld, skam og meget andet. Men ved, at du får større selvindsigt og forståelse af dig og af dine handlemønstre, får du også styrken og klarheden til, at kunne ændre din automatpilot. Du vil lære, at frisætte kærligheden inde i dig og lade den komme både dig selv og dine medmennesker, til gode. Uanset, hvad du har lært som barn, kan du ændre din historie, igennem bevidsthed.

sæt din bagage fra dig og nytænk dig selv og dit liv

Hvem er du, hvad ønsker du dig, hvad gør dig glad og hvad er kærlighed for dig? Du har selv de svar, du skal bruge. Jeg hjælper dig blot med at få øje på dem og skabe et åndehul til nye tanker og ideer om, hvem du egentlig er og at du absolut, er god nok.

Hvis du er klar til at vikle dig ud af dine tankers begrænsninger og få et mere nuanceret og kærligt lys på, hvem du er og hvad du har med dig? Så kan jeg hjælpe dig, ved at lære dig, om din skygge. Vi er alle bærere af både skam og frygt i os, men for at du kan finde hjem til den sande udgave af, hvem du er og berige både din ydre og indre verden med dit lys, må du først kende din skygge.

Skyggen: Den er dit mørke og din skam, men også vejen til dit indre guld

Skyggen er alt det, som du har lært, at du ikke må være; egenskaber og karaktertræk, som blev skammet ud og på en eller anden måde, gjort forkerte i dig. Men for at kunne mærke kærligheden til fulde, fremfor en eller anden romantisk fantasi, der ingen rødder har i virkeligheden, bliver du nødt til at arbejde med det, som du har lært. Alt det, som dine forældre, søskende, lærere, venner og andre måske har haft travlt med at fortælle dig, om hvem du var og er. Men de fortæller dig faktisk som oftest blot, hvem de selv er, og det samme gør du, når du har travlt med andre.

Vores inderste mørke og skam kan gang på gang blive trigget af vores børn, partner, forældre mv. og hvor vi ofte er i den tro, at det er deres skyld. Men det er altid kun os selv, der skaber dramaet i vores liv. Derfor, så kan du også lære at leve langt mere dramafrit. For i stedet, erstatte al den energi, dramaet hidtil har krævet, med en tilsvarende mængde af kærlighed, til dig selv.

samtaler til bevidsthed

Her får du mulighed for at blive et mere helt menneske, ved at finde vejen til dit ægte jeg, som altid er der og venter på dig. Det er altid tilgængeligt, i hvert eneste øjeblik. Du skal blot lære at kende til, hvordan du kan forbinde dig med det, og holde dit indre barn trygt undervejs. I stedet for, at du bliver bange og gang på gang vender ryggen til den guldskat, der er lige foran dig. Fordi her venter der ægte frihed, kærlighed og at kunne leve dit liv meget mere vågent og klart. Og du vil helt uundgåeligt, blive et mere ubetinget, kærligere menneske, både overfor dig selv og alle andre.

PRAKTISK:

En session varer 60 min. og koster 750 kr. inkl. moms.

Sessionen foregår som udgangspunkt hjemme i mit private, i Karrebæksminde.

Der er dog også mulighed for telefon eller online-møde, hvis afstanden kræver det.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om generelle brugerbetingelser HER