At rejse er at leve – tilbud på meditation

 

Jeg har for tiden meget brug for at være indadvendt, efter at jeg for tre uger siden “flyttede” ud af mit bløde og hyggelige kontor, hvor jeg kun havde mit eget selskab, til at jeg nu hver dag sidder på mine børns skole, og arbejder.

Derfor ikke så meget om mig og min familie denne gang, andet end, at vi har det godt, og ikke har fortrudt et eneste sekund, at vi har flyttet børnenes skole fra Sjælland til Fyn. Og at jeg derfor må tage med dem i toget hver dag, indtil de er gamle nok til at tage rejsen, uden mig. Men det kommer til at vente minimum et par år.

 

Lad dit barns indre lys skinne og stråle

I stedet vil jeg fortælle dig, at jeg har sat prisen ned på meditationen, REGNBUENS FARVER, men kun i en uge, fra 125 kr. til bare 58 kr.

Følg linket her, så får du den til under halv pris.

Denne meditation åbner døren for dit barn til at turde skinne sit lys og dele sine gaver med verdenen, fuldkommen som hun eller han er. Noget jeg tror, vi alle ønsker for vores barn, og verdenen har i den grad, virkelig brug for det.

Jeg har valgt den meditation, fordi jeg elsker den, og fordi det at hylde barnets lys og potentiale er den direkte årsag til, at vi har flyttet vores børn til den skole, de havde brug for.

 

Jeanette Kjeldgaard fra vidunderlige MODERSKABET, hyldede også sine børn, da hun skulle putte dem til at sove, med en meditation. Hun skrev bagefter i sin anmeldelse af meditationerne:

“Jeg havde i en længere periode været på udkig efter “noget” der kunne hjælpe mine børn til at finde ro og komme ned i kroppen ved puttetid. Især min datter Maja på 2,5 år har meget svært ved at finde ro, på trods af højtlæsning, sange, snak om dagen der er gået, kærtegn, holde i hånd, samsovning mm. Jeg har også flere gange spillet meditationsmusik for dem begge to, men uden den store effekt, andet end at Maja i stedet bad mig spille “hjulene på bussen” .

Jeg er selv glad for guidede meditationer, de hjælper mig til at komme ned i min krop, finde ro og styrke min kropsbevidsthed. Noget jeg meget gerne vil lære mine børn. Så mine forventinger var store, da Cecilia i starten af ugen, sendte mig de fire meditationer til afprøvning. Jeg printede dem straks ud, og gav mig til at læse. Med det samme blev jeg bare så rørt. Der er SÅ meget kærlighed i dem.

Sammen med meditationerne følger der en guide til, hvordan du bruger dem. Jeg følte mig rigtig godt klædt på til at introducere mine børn til meditationens verden. Er du helt grøn indenfor meditation, er det faktisk også en perfekt måde for dig som voksen at stifte bekendtskab med meditation.

Meditationerne er skrevet direkte i børnehøjde og på et sprog, der er legende, fantasifuldt, sprængfyldt med kærlighed og let forståeligt for børn. Jeg fornemmer tydeligt, at Bastian lader fantastien flyde. Jeg mærker roen brede sig i mig samtidigt med, at Bastians vejrtrækning hurtigt bliver tungere. Han sover allerede, inden jeg er færdig med den første meditation.

Maja derimod er for lille til at ligge stille med lukkede øjne og lytte. I stedet bliver det mere højtlæsning for hende, og jeg gentager meditationen 3 gange. Det, som jeg oplever, der er genialt for mig, er, at jeg fyldes med en enorm ro og rummelighed, hvilket gør det langt lettere for mig at håndtere hendes uro.

Noget der til tider kan være meget svært efter en lang dag, hvor jeg selv er træt og ikke har det store overskud. Naturligt nok smitter min ro af på hende, og hun falder i søvn efter knap en halv time. Det plejer at tage en time eller mere. Mor er glad og meget taknemmelig.

Jeg har brugt dem flere aftener nu, med stor succes. Hjemme hos os er de kommet for at blive. Måden, de er skrevet på, har også inspireret mig til, hvordan jeg kan kommunikere endnu mere styrkende og opbyggende med mine børn.

Jeg anbefaler dem på det varmeste.”

Ønsker du også at give dit barn en vidunderlig nats søvn, og til bare 58 kr, så finder du tilbuddet herHusk, at det kun er i de næste 7 dage, at det virker. 

 

Ny meditation til dit barns stemme

Jeg har lavet en ny meditation, der hylder dit barns ret til at blive hørt, og bruge sin stemme i sit liv. Som skaber tryghed for dit barn i at udtrykke sig, og gør det trygt at være ærlig! Den hedderØRNENS BLÅ ØJE, og jeg glæder mig rigtig meget til, at lancere den.

Tilmeld dig her, så får du det at vide, så snart den er klar i shoppen.

For din og dit barns bevidsthed.

Kærligst

Cecilia

 

P.s. Hvis du ikke ved det, så har jeg en gruppe på Facebook, hvor jeg hver uge skriver om at tage valget, til at leve som en højt bevidst familie, og hvilke tanker, handlinger og indsigter, der støtter forældres og børns bevidsthed i at udvikle sig. Du er meget velkommen!